Če imate probleme v odnosih, strahove, fobije, kronične bolezni, itd. katerim ne morete odkriti vzroka, se njihov vzrok lahko skriva v energiji vaših prejšnjih življenj.

Regresija je postopek, ko hipnoterapevt s pomočjo hipnotičnega stanja vodi posameznika v obdobje pred rojstvom, v življenja, ki se jih navzoči na zavestni  ne spominja. Prejšnja življenja posameznikov ni nujno, da se dogajajo na tem planetu. Ljudje sami opišejo kje, kdaj in na kakšen način so jih preživeli. Takih življenj je lahko več.

V postopku regresije se prepoznajo in ozavestijo, ter osvobodijo čustva in energije, ki v današnjem življenju omejujejo in so povezana s prejšnjimi življenji.

V zadnjem obdobju je odkrivanje prejšnjih življenj postala prava “modna muha«.

Za odkrivanje  preteklih življenj skozi regresijo mora hipnoterapevt s stranko doseči dovolj globoko hipnotično stanje, da se postopek lahko izvaja.

 Terapija z regresijo deluje na principu vzroka in posledice, ter predpostavki, da so odzivi na probleme v sedanjosti,  locirani v preteklosti.

Usposobljen hipnoterapevt klienta vodi v čas pred rojstvom, da odkrije srž  problema, s katerim se sooča v današnjem času.

Med take lahko štejemo probleme v odnosih, strahovi, fobije, kronične bolezni, itd.

Kdaj ste živeli, kdo sto bili, kaj ste počeli ? Na vsa ta in mnoga druga vprašanja lahko dobite odgovore, če se odločite za hipnoterapijo/regresijo, v katero vas popelje izkušen hipnoterapevt s pomočjo globokega hipnotičnega stanja.

Regresija s hipnoterapijo


Zanimivo, razburljivo in malce nenavadno.

V regresiji se lahko osvobodite čustev in energije, ki vas veže na preteklost.

Terapija z regresijo deluje na principu vzroka in posledice, ter predpostavki, da so odzivi in načini, kako se odzovemo na probleme, locirani v preteklosti.

Omenjena terapija vam lahko spremeni življenje.