Ljudje kreiramo miselni razvoj in delo posameznikov ter množic, zato je zelo pomembno, kako in na kakšen način stimuliramo sebe in sodelavce.

Osebni razvoj in prepoznavanje miselnih vzorcev, razmišljanja in maksimalno angažiranost k doseganju skupnega ali individualnih ciljev lahko pripelje le skladen oziroma ciljno in pozitivno usmerjen razvoj  zaposlenih.

Kaj in kje je temelj in razvoj vzorcev, ki nas pripeljejo do zadovoljivih in presežnih rezultatov dela in osebnega razvoja vam prebližamo oziroma nadzorno popeljemo skozi predavanja in delavnic, ki jih vršimo v  okviru podjetja Apolon Investicije  d.o.o. s sedežem v Slovenj Gradcu, Ronkova 4.

Predavanje in delavnice na temo Moč naših misli, Samopodoba in Hipnoterapija se izvajajo  2 krat po 45 minut z 15 minutnim odmorom.

Slušatelji, oziroma udeleženci aktivno sodelujejo in dobijo pripravljeno tudi gradivo, ki ga na koncu predavanja odnesejo domov, da lahko kadarkoli kasneje znanje obnovijo in nadgrajujejo, saj osebni razvoj razvijamo skozi celotno življenje in na nas preži mnogo pasti, ki nas poskušajo od našega zastavljenega cilja oddaljiti.

Prepoznavanje moči misli, ki jo imamo ljudje na svoja življenja in poslovni uspeh je ključno pri razvoju družbe, zato posvečanju razvoja osebnosti na delovnem področju vodi le v uspeh.

Veliko uspeha in osebnega zadovoljstva vam želimo in veselilo nas bo, če bomo imeli priložnost vam in vašim povabljenim slušateljem s svojimi predavanji približati moč našega uma.

Moč naših misli

Spremijanje misli in navad je proces, ki se ne zgodi čez noč. Je proces, ki terja veliko naporov in vztrajnosti. A z gotovostjo trdim, da se splača in poplača.

Naše življenje je popotovanje. Popotovanje, ki si ga sami ustvarjamo zavedno in nezavedno in se nam manifestira v sedanjosti. Živimo točno to, kar mislimo.

Zato pustite na strani vprašanje “Kaj si drugi mislijo o vas?« Posvetite se vprašanju , kaj si vi mislite o sebi in o drugih. Človek, ki o sebi poseduje lepe misli, o drugih ne more misli slabo.