Dogodek Spremenimo sebe in spremenil se nam bo svet

840,00

Šifra: 09 Kategorija:

Opis

Ste zadovoljni s svojim življenjem? Lahko izražate svoje misli, stališča in čustva brez bojazni, kaj porečejo drugi? Spoštujete svoje telo? Je vaše telo in obraz  vaš ponos ali nekaj, kar  bi želeli spremeniti?

Tisoč in en zakaj se poraja povezan s samopodobo. Odgovorite si nanje, najdite sebe in SAMOZAVESTNO IN S SAMOSPOŠTOVANJEM odkorakajte v nov svet. Spremenite sebe in spremenil se vam bo svet.

Odmaknite se od vsakdanjosti, zajemite zrak in poletite svojim ciljem naproti. Spoznajte moč svojih misli in se jih naučite spreminjati. Osvobodite se vzorcev, ki niso vaši, osvobodite se vzorcev, ki vam jih je vsilila družina, šola, okolica, družba, cerkev, itd. in vas omejujejo. Zadihajte s polnimi pljuči. Upajte si izstopiti iz ozkih miselnih okvirjev. Zaupajte si. Če zmoremo mi, zmorete tudi vi.

Pridružite se nam na delavnici, ki bo potekala   v Izoli.

Kotizacija na osebo vključuje

1 x predavanje Samozavest in mi,

1 x predavanje Moč naših misli,

1 x hipnoterapija osebno,

4 x nočitev z zajtrkom,

2 x vodena jutranja in večerna meditacija,

2 x voden pohod cca. 2 do 3 ure.

1 x osebna hipnoterapija najmanj čez tri mesece po dogodku, lahko osebno ali na daljavo.

 

Po prijavi in plačilu kotizacije dobite točen urnik in navodila. Plačila lahko izvršite preko spleta ali direktno na naš račun. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami. Po plačilu kotizacije nam na info@hypnotherapy.si  pošljite želje, ki jih bi radi na sebi spremenili.

V primeru Covid ukrepov, ki nam bi onemogočili izvajanje delavnice, vam kotizacijo vrnemo v celoti.

 

Investicija vase je edina investicija, ki se 100 % pozitivno obrestuje.