Hipnoterapija: Hujšanje

110,00

Hujšanje s pomočjo hipnoterapije ne temelji na strogih dietah, stradanju, ter potenju v fitnesih. Ljudje, katerih prekomerni kilogrami niso posledica zdravstvenih terapij,  nezavedno, s hrano hranijo svoja čustva in kopičijo kilograme.

Šifra: 01 Kategorija:

Opis

 

Kilogrami se niso nabrali čez noč, za to jih čez noč tudi ni moč izgubiti. Hujšanje s pomočjo hipnoterapije deluje na zmanjšanju apetita in zmanjšanju količine zaužite hrane. Klienti na zavedni ravni tega niti ne opazijo, zato zanje to ni stres. Prej to spremembo opazijo njegovi bližnji.

Ko se spremenijo klientovi miselni vzorci, se spremenijo njihove prehranjevalne navade brez pomanjkanja, slabe volje, praznega želoca in podobno. Stanje kilogramov, ki ga klient doseže s hujšanjem s pomočjo hipnoterapije, zlahka tudi zadrži. Cena terapije vsebuje 2 srečanji. V kakem časovnem razmaku ti dve srečanji potekata, določi hipnoterapevt.

 

Dodatne informacije

vrsta-terapije

Izboljšanje samopodobe s pomočjo hipnoterapije, Samohipnoza s pomočjo hipnoterapije, Odvajanje od kajenja s pomočjo hipnoterapije, Odpravljanje vseh vrste strahov, fobij, itd s pomočjo hipnoterapije, Hujšanje s pomočjo hipnoterapije