Hipnoterapija: Izboljšanje samopodobe

110,00

Samopodoba je eden od najvažnejših faktorjev, ki vpliva na vaše osebno in poslovno življenje.

Šifra: 03 Kategorija:

Opis

 

Samopodoba je rezultat samozavesti in samospoštovanja in kot takšna temelj za osebno zadovoljstvo.

Ljudje z izoblikovano dobro samopodobo so uspešni in z lahkoto prispevajo k razvoju družbe. Ljudje s slabo samopodobo težje sledijo svojim ciljem in ne morejo zgraditi osebnega zadovoljstva.

Vse, kar počnete, čutite in še bolj pomembno, kako nekaj počnete in čutite, izvira iz vašega zaznavanja  sebe.

To pomeni, da sta zaznava vas samih in končni rezultat vašega življenja neposredno povezana. Vsak uspeh, neuspeh, finančno stanje, mir, harmonija, sreča… izhaja iz identitete, ki ste si izoblikovali na podlagi sugestij. To tudi pomeni, da vaš način komunikacije z ljudmi določa, kako se bodo ti odzvali na vas.

Če je vaša samopodoba slaba,  imate v sebi shranjene napačne miselne vzorce. Zato je potrebno, da svojo samopodobo očistite navlake in “bedarij”, ki ste  jih skozi leta ponotranjili in vas omejujejo.

Vaša osvoboditev se prične z dnem, ko sprejmete lastno odgovornost za stvari, ki se vam dogajajo, ter odložite “bedarije”, ki jih nosite v svojem nezavednem umu. To je cena, ki jo moramo plačati za duševno in zdravo življenje vsi, brez izjem. Ko boste svojo podzavest napolnili s pravimi vzorci, se bo vaše življenje začelo odvijati v zadovoljivi smeri. Postali boste samozavestni, sočutni, zmogli in znali boste uveljavljati svojo voljo na preprost, pogovorni način, dostojno in argumentirano. Sposobni boste spoznati in kar je še pomembneje, priznati svoje zmote, se zanje opravičiti in jih popraviti.

Zanali si boste postavljati cilje  in jih tudi dosegati. Drugače misleči vas na tej poti ne bodo ovirali. 

Ne boste se obremenjevali s preteklostjo in ne boste tratili časa za dogodke, ki v življenju niso pomembni. Postali boste uspešni in osebno zadovoljni. Videli boste, da bodo naenkrat izginili vsi konflikti in ostali samo problemi, ki jih imamo vsi. Vse probleme boste uspešno reševali in se iz njih tudi učili.

Dodatne informacije

Vrsta

Video, Predavanje