Knjiga Skrivnosti življenja

$ 24,90

497 na zalogi

Šifra: 01 Kategorija:

Opis

Naloga vsakega posameznika je, da odkrije in sledi lastnemu sistemu vrednot, kjer je življenje užitek. Kako poiskati sebe  in slediti svojim ciljem opiše avtorica knjige na podlagi lastnih življenjskih izkušenj.

Vse prevečkrat se znajdemo na poti, ko ne zaupamo v svoje sposobnosti in dopuščamo, da vodimo svoje življenje na način, da ustrezamo otrokom, partnerjem, družini, službi, okolici…, iz preprostega razloga, ker naši miselni vzorci krojijo naše življenje.

Že kot otroci smo podvrženi določenim miselnim vzorcem, zaradi katerih v življenju ne dosegamo zastavljenih ciljev. Besede, kot so; ne smeš, ne znaš, ne moreš, to ni zate, se ne splača, to ni vredno, pusti to, itd., ki smo jih slišali in ponotranjili v otroštvu od svojih vzornikov, so v veliki meri vzrok za naše neuspehe in blokade v našem razvoju, kajti kar je dobro za naše vzornike,… ni nujno dobro tudi za nas.

Ljudje smo duševna bitja, ki potrebujemo materialno za preživetje, a za življenje potrebujemo duševno hrano. Moramo ljubiti in biti ljubljeni ❤️

Duša ljudi se izraža skozi endokrilne žleze, (Epifizo/češeriko, hipofizo, ščitnico, timus/priželjc, nadledvično žlezo, lydenovo žlezo/trebušno slinovko,spolne žleze), ki uravnavajo hormonsko ravnotežje v našem telesu, zato je najbolj pomembno, da je prava duševna hrana, ki ji ljudje ne dajemo zadostnega pomena, prenekateri pa je niti ne poznajo, tako zelo pomembna za človekovo zdravje, obstoj in razvoj. Naše telo si zapomni vsak odtis naše duše in tako funkcionira.

Negativna čustva zaostavljajo in preprečujeno pretok energije skozi endokrilne žleze,( s čimer se podre nivo hormonov, ki jih prav te žleze pošiljajo po vašem telesu. Neuravnoteženo hormonsko stanje telesa ima zato odprto pot, da proizvaja bolezni in vse več bolezni ima vzroke v duševnem stanju človeka.

Kupi knjigo na Biblos

Dodatne informacije

Teža 0,20 kg
Dimenzije 23 × 15,7 × 0,8 cm