Knjiga Skrivnosti življenja

21,90 

Si želite zase in za svoje drage zdravja, sreče, ljubezni, dom, blaginjo in spoštovanje? 

Knjiga Skrivnosti življenja je nazoren prikaz na kakšen način si moramo postavljati cilje, da jih lahko učinkovito dosegamo. 

S sugestijami okolice krepimo svoja prepričanja. Družba nas ne spodbuja, da razvijamo svoje potenciale. Družba nas ne spodbuja, da se slišimo in da znamo uveljavljati svojo voljo na zdravih temeljih. Družba nas potiska v svet poslušnosti in sledljivosti, s čimer izgubimo človeški stik, ki smo ga dobili ob rojstvu kot darilo narave.

Šolstvo nas pripravlja na služenje sistemu in ne naravi, ter človeštvu. Naloga vsakega posameznika je, da odkrije in sledi lastnemu sistemu vrednot, kjer je življenje užitek. Kako poiskati sebe  in slediti svojim ciljem opiše avtorica knjige na podlagi lastnih življenskih izkušenj.

Vse prevečkrat se znajdemo na poti, ko ne zaupamo v svoje sposobnosti in dopuščamo, da vodimo svoje življenje na način, da ustrezamo otrokom, partnerjem, družini, službi, okolici…, iz preprostega razloga, ker naši miselni vzorci krojijo naše življenje.

Že kot otroci smo podvrženi določenim miselnim vzorcem, zaradi katerih v življenju ne dosegamo zastavljenih ciljev. Besede, kot so; ne smeš, ne znaš, ne moreš, to ni zate, se ne splača, to ni vredno, pusti to, itd., ki smo jih slišali in ponotranjili v otroštvu od svojih vzornikov, so v veliki meri vzrok za naše neuspehe in blokade v našem razvoju, kajti kar je dobro za naše vzornike,… ni nujno dobro tudi za nas.

 

499 na zalogi

Šifra: 01 Kategorija:

Opis

Iz knjige Skrivnosti življenja se boste naučili, kako prepoznati  miselne vzorce, ki vas v življenju omejujejo. Spoznali boste, kako s pomočjo avtogenega treninga in samohipnoze odstraniti iz svojih življenj dramo in nezadovoljstvo.

Začnite spreminjati svoj način življenja na področjih, ki vam ne ustrezajo.  Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri.

 

Dodatne informacije

Teža 0.20 kg
Dimenzije 23 × 15.7 × 0.8 cm