Knjiga Skrivnosti življenja

24,90

Ste utrujeni, nezadovoljni, razdražljivi, občutljivi, vas tarejo bolezni, finančna stiska, slabi partnerski, medsebojni in družinski odnosi, prevelika telesna teža, slaba samopodoba?

Vam izražanje vaših želja, prepričanj in navad povzroča probleme?

Na vse te in še mnogo več življenskih zagat najdete odgovore v knjigi Skrivnosti življenja avtorice Brede Rožič. Ljudje smo se rodili za ljubezen, srečo, bogastvo in nikakor za trpljenje in bedo tega sveta. Ravnajte s svojimi življenji previdno in v veri, da ste vredni. Zavedajte se, da znate in zmorete sami uspešno spreminjati svoja življenja, če vam na poti stojijo prepreke.

684 na zalogi

Šifra: 01 Kategoriji: ,

Opis

Knjiga Skrivnosti življenja je nastala z namenom, da vas opomni, da življenje ni samoumevno,

  • da je življenje dar, ki ga je potrebno razvijati
  • da življenje ni igra
  • da življenja ne igramo, marveč živimo
  • da je življenje stvar narave in ga je potrebno tako tudi preživeti

Knjiga bralca za roko vodi po poti spoznavanja smisla življenja, duhovnega razvoja, izoblikovanja dobre samozavesti in samospoštovanja.  Nauči ga postavljati in dosegati osebne cilje. Odpre pozabljeno zavedanje, da zaposlitev ni le delo, temveč poslanstvo, ki posameznika in družbo vodi v lepše in polnejše življenje.

Knjiga ponudi odgovore kako in na kakšen način se funkcionalno spopadati z miselnimi vzorci, navadami, čustvi, itd, da lahko zaživite človeka vredno življenje in najdete zadovoljstvo, ki ni predmet nakupa in prodaje.

V prosti prodaji bo v vseh večjih knjigarnah po Sloveniji po ceni 24,90 EUR od meseca decembra dalje. Lahko pa jo kupite na naši spletni strani 24,90 EUR+ 3,00 EUR poštnina

Knjiga je izvrstno darilo za življenje, za ljudi ki jih imate radi in za vse, ki vam je mar za sočloveka, prijatelje, znance in družbo kot celoto. V mesecu decembru lahko z njo razveselite sebe in vam drage. Naj se novo leto začne z novo energijo.

Misli so naše najmočnejše orožje in naše misli krojijo naš svet, za to se jih naučimo spreminjati in uporabljati povsod tam, kjer nam nagajajo.

Dodatne informacije

Teža 0.20 kg
Dimenzije 23 × 15.7 × 0.8 cm
vrsta-terapije

Izboljšanje samopodobe s pomočjo hipnoterapije, Samohipnoza s pomočjo hipnoterapije, Odvajanje od kajenja s pomočjo hipnoterapije, Odpravljanje vseh vrste strahov, fobij, itd s pomočjo hipnoterapije, Hujšanje s pomočjo hipnoterapije