Hipnoterapija - pritegnimo obilje

OBILJE – PRAVICO IMAMO OBOGATETI IN BITI BOGATI

Temeljno pravico imamo, da smo bogati. Tukaj smo, da bi živeli v obilju in bili srečni, žareči in svobodni.
Zatorej, bi morali imeti ves denar, ki ga potrebujemo za polno, srečno in uspešno življenje.

Tukaj smo, da bi rasli, se duhovno in materialno širili in razvijali. Zelo pomembno pri tem je, da smo se zmožni obkrožiti  z lepoto in razkošjem.

Zakaj bi se zadovoljili s tem, da imamo ravno toliko, da se shajamo?

Ne dopustite, da bi vam kdorkoli zbujal dvome ali sram zaradi vaše želje po bogastvu. Na najglobji ravni je to želja po popolnejšem, srečnejšem, čudovitejšem življenju.

Gre za kozmično nujo, ki ni zgolj dobra, temveč je zelo dobra.

Denar je simbol izmenjave. Za nas je to ne le simbol osvoboditve od hotenja, temveč tudi lepote, prefinjenosti, obilja in razkošja. Hkrati je simbol ekonomskega zdravja naroda.

Kadar se nam kri prosto pretaka po telesu, smo zdravi. Kadar denar prosto kroži v našem življenju, smo ekonomsko zdravi.

Ko ljudje začnejo kopičiti denar, ga pospravljati v pločevinaste škatle in se ob tem polniti s strahom, tedaj ekonomsko zbolijo.

Kot simbol, je denar skozi stoletja privzemal mnoge oblike. Skoraj vse, česar se lahko domislite, je v nekem času in na nekem kraju v zgodovini služilo kot denar – zlato ali srebro, sol, korade, obeski, ovce, itd.….Zdaj uporabljamo valuto in druge pripomočke, o katerih se je mogoče pogajati. Zakaj? Veliko prikladneje je napisati ček, kot voditi okoli nekaj ovac, da bi plačali račune.

Zakaj niste bogatejši?

Vsakdo, ki se potrudi, da se seznani z zakoni uma, verjame in zagotovo ve, da nikdar ne bo v pomanjkanju. Ne glede na gospodarske krize, borzna nihanja, recesije, stavke, vedno hujšo inflacijo ali celo vojno, bo venomer več kot zadostno preskrbljen.
Razlog za to je, da je ta oseba posredovala idejo o bogastvu svojemu podzavestnemu umu. Posledično jo ta zalaga z njim, kjerkoli se znajde.
Oseba se je umsko prepričala, da denar večno prosto kroži v njenem življenju in da ima vedno na voljo čudovit prebitek.
Kakor ta oseba odredi, tako je. Če bi se zgodilo, da bi že jutri prišlo do finančnega kolapsa in bi vsa njena lastnina ostala brez vrednosti, bo se vedno privlačila bogastvo. Krizo bo lagodno prebrodila in iz nje verjetno celo izvlekla koristi.