Če imate probleme v odnosih, strahove, fobije, kronične bolezni, itd. katerim ne morete odkriti vzroka, se njihov vzrok lahko skriva v energiji vaših prejšnjih življenj.

Regresija je postopek , ko hipnoterapevt s pomočjo hipnotičnega stanja posameznika popelje v življenja, ki se jih navzoči na zavestni  ne spominja in jih je preživel pred sedanjim življenjem. Prejšnja življenja posameznikov ni nujno, da se dogajajo na tem planetu. Ljudje sami opišejo svoja prejšnja življenja, kje, kdaj in na kakšen način so jih preživeli. Prejšnjih življenj posameznikov je lahko več.

V postopku regresije lahko prepoznate in ozavestite, ter se osvobodite čustev in energije, ki vas v današnjem življenju omejujejo in so povezani z vašimi prejšnjimi življenji.

V zadnjem obdobju je odkrivanje prejšnjih življenj postala prava “modna muha«.

Za odkrivanje  preteklih življenj skozi regresijo mora hipnoterapevt s stranko doseči dovolj globoko hipnotično stanje, da se postopek lahko izvaja.

 Terapija z regresijo deluje na principu vzroka in posledice, ter predpostavki, da so odzivi in načini, kako se odzivate na probleme v sedanjosti,  locirani v preteklosti.

Usposobljen hipnoterapevt vas vodi v čas pred vašim sedanjim rojstvom, da odkrije srž vašega problema, s katerim se soočate v današnjem času.

Med take lahko štejemo probleme v odnosih, strahovi, fobije, kronične bolezni, itd.

Kdaj ste živeli, kdo sto bili, kaj ste počeli ? Na vsa ta in mnoga druga vprašanja lahko dobite odgovore, če se odločite za hipnoterapijo/regresijo, v katero vas popelje izkušen hipnoterapevt s pomočjo globokega hipnotičnega stanja.

Regresija s hipnoterapijo


Zanimivo, razburljivo in malce nenavadno.

V regresiji se lahko osvobodite čustev in energije, ki vas veže na preteklost.

Terapija z regresijo deluje na principu vzroka in posledice, ter predpostavki, da so odzivi in načini, kako se odzovemo na probleme, locirani v preteklosti.

Omenjena terapija vam lahko spremeni življenje.